Ενημερωτικά Γράμματα - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

12/10/10

Ωμοφαγία: αντιστρέφοντας το διαβήτη σε 30 μέρες

Το "πείραμα" έχει επιτευχθεί.
6 Αμερικάνοι με διαβήτη, υποβλήθηκαν σε ένα πρόγραμμα αυστηρής ωμοφαγίας, κάτω από πλήρη ιατρική παρακολούθηση (2 φορές την ημέρα), για 30 μέρες. Αυτό έγινε στην Αριζόνα, στο The Tree of Life, υπό την επίβλεψη του Dr. Gabriel Cousens.
Οι συμμετέχοντες έπρεπε να απέχουν από: κρέας, γαλάκτοκομικά, ζάχαρη, αλκοόλ, νικοτίνη, καφεΐνη, αναψυκτικά, πρόχειρο και γρήγορο φαγητό, επεξεργασμένες τροφές, τυποποιημένες τροφές και μαγειρευτό φαγητό. Η δίαιτά τους περιελάμβανε αποκλειστικά χορτοφαγική, οργανική, ωμή τροφή, ενώ ενθαρρύνονταν να εξασκήσουν τη yoga και το διαλογισμό.
"Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Όλοι βίωσαν μιά σειρά διαφορετικών συναισθημάτων γι' αυτή τη νέα δίαιτα και το νέο τρόπο ζωής στον οποίο είχαν εμπλακεί. Κάποιοι προσαρμόστηκαν πιό εύκολα, άλλοι εξέφρασαν αισθήματα έλλειψης και πίεσης με την στροφή από την οικεία δίαιτα και περιβάλλον. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο για λίγο καιρό, τα επίπεδα ζάχαρης άρχισαν να πέφτουν χωρίς φαρμακευτική αγωγή, και ήταν ευχαριστημένοι με το πως ένιωθαν καλύτερα τα σώματά τους, και το μυαλό τους καθαρότερο. Άρχισαν να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να νικήσουν την ασθένειά τους με τη διατροφή, και η μεταμόρφωση, απ' το να νιώθουν αδύναμοι για την ασθένειά τους, στο να νιώθουν δυνατοί και υγιείς, άρχισε να ξεπροβάλει καθώς βίωναν δραματικές αλλαγές πάνω τους"
Τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα! Είναι σημαντικό βέβαια να τονιστεί, για μιά ακόμα φορά, πως όλο το πρόγραμμα έγινε υπό ιατρική και διαιτολογική παρακολούθηση.
Δείτε το trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ενδιαφερομαι για

Δημοφιλεις αναρτησεις