Ενημερωτικά Γράμματα - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

5/8/12

Υπερτροφές

"Πιθανόν να έχετε ακούσει ήδη για τις υπερτροφές, καθώς το θέμα τυγχάνει μεγάλης προσοχής τελευταία. Ωστόσο, συχνά υπάρχει κάποια σύγχιση όσον αφορά στο τι είναι οι υπερτροφές και τι δεν είναι. Η περισσότερη σύγχιση οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι ακούν τη λέξη "υπέρ", και συμπεραίνουν ότι οι υπερτροφές πρέπει να είναι κάτι ασυνήθιστο, δύσκολο να το φας και να το προετοιμάσεις. Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι πρόκειται για τροφές που σας είναι ήδη οικίες και τις έχετε ήδη φάει. Η πλεονότητα των υπερτροφών δεν είναι καθόλου "μυστηριώδεις" ή "παράξενες", αλλά είναι συνηθισμένες τροφές όπως τα μήλα και το σπανάκι.

Τι ακριβώς είναι λοιπόν οι υπερτροφές; 

Είναι τροφές θρεπτικές με πολλά οφέλη για την υγεία. όπως θα δείτε στο βιβλίο, κάποιες υπερτροφές είναι απροσδόκητες και μπορεί ακόμα και να σας ξαφνιάσουν. Να έχετε αυτό στο μυαλό σας: οι υπερτροφές είναι τροφές που έχουν μεγάλη επίδραση στην υγεία σας, τη ζωτικότητά σας, την ευεξία και τη μακροζωία σας. Είναι επίσης σημαντικό να ξέρετε πως δεν εργάζονται όλες οι υπερτροφές με τον ίδιο τρόπο στο σώμα σας.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώτε μόνο τις τροφές που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα; Φυσικά όχι. Η φύση μας έχει προμηθεύσει με μια εκπληκτική ποικιλία τροφών, και κάποιες μπορεί να μη βρίσκονται στη λίστα μας, αλλά ωστόσο να αξίζουν για σας...
..Αυτό το βιβλίο δεν έχει σκοπό να είναι ένα μακρύ βιβλίο αναφοράς.. Ο σκοπός του είναι περισσότερο να παρέχει έναν "οδηγό τσέπης" που θα σας εξοικειώσει με τις ποιότητες των υπερτροφών και να σας ενθαρρύνει να τις εντάξετε στα ψώνια σας.."

ενδιαφερομαι για

Δημοφιλεις αναρτησεις